VOEDINGS CURSUS

Waarom kiest iemand voor een groepscursus?

Soms is het gewoon prettig om met anderen aan de slag te gaan. Interactie geeft nieuwe inzichten. Tijdens de bijeenkomsten krijgen de deelnemers informatie, ervaren zij wat gezond eten en bewegen is, bespreken we met elkaar de moeilijke momenten worden zij gestimuleerd om hun doelen te bereiken. Door de medecursisten is er volop steun van elkaar. Ook kunnen de deelnemer tussen de bijeenkomsten door e-mail contact houden met de diëtist.

De cursus voeding en beweging is gericht op mensen die gezonder willen leren eten en afvallen. Daarnaast leert u op een gezonde manier in samenwerking met de fysiotherapeut verantwoord te bewegen.Deze cursus geef ik samen met het Fysiotherapeutisch Instituut al sinds 2014 en start een paar maal per jaar. Deze cursus wordt door de deelnemers met een 8.2 geëvalueerd.

De cursus voeding en beweging voor 65+  is in samenwerking met Cesar therapie. Dit sluit aan op de scholing die ik via de stuurgroep ondervoeding heb gevolgd.

 

SYLVIA

Welkom, mijn naam is Sylvia van Daalen en ik ben sinds 1992 werkzaam als zelfstandig diëtist in mijn eigen praktijk in Arnhem.

SOCIAAL

Volg mij op deze netwerken!

CONTACT

Sylvia van Daalen
Moersbergenlaan 6
6825 AN Arnhem
026-4434722
s.vandaalen@hetnet.nl

AANGESLOTEN