CURSUS VOEDING BIJ HET RAADHUIS VELP

‘Eten en bewegen in balans geeft ouderen meer kans’

Altijd al willen weten hoe nou écht zit met voeding? Hoe belangrijk zuivel, groente en vlees nu werkelijk zijn? Welke oefeningen voor behoud van uw fitheid essentieel zijn; de beenspieren of de kauwspieren? Hoe het komt dat u minder fit wordt van het eten van pudding?  Kom dan naar de cursus Voeding en Bewegen in Ons Raadhuis. De cursus wordt gegeven door Sylvia van Daalen, diëtist en Monique Donderwinkel, oefentherapeut Cesar.

Een gezonde voeding is op elke leeftijd belangrijk. Maar des te meer bij het ouder worden. Ouderdomsprocessen zorgen er voor dat lichamelijke en geestelijke vermogens veranderen. De meeste van deze processen zijn nauwelijks te beïnvloeden, helaas. Die gaan vanzelf. Daarom is het belangrijk om dat wat je nog wel kunt beïnvloeden, je voeding en je beweging, zo goed mogelijk in te zetten. Wat is goede voeding? Welke beweging zorgt er voor dat ik sterk en fit blijf? Hoe fit ben ik eigenlijk. Welke risico’s neem ik bij het dagelijks bewegen in mijn huis? Daar gaat deze cursus over.

Voor meer informatie klik hier Cursus voeding en bewegen raadhuis Velp

SYLVIA

Welkom, mijn naam is Sylvia van Daalen en ik ben sinds 1992 werkzaam als zelfstandig diëtist in mijn eigen praktijk in Arnhem.

SOCIAAL

Volg mij op deze netwerken!

CONTACT

Sylvia van Daalen
Moersbergenlaan 6
6825 AN Arnhem
026-4434722
s.vandaalen@hetnet.nl

AANGESLOTEN